klímatisztítás

Sipos Ákos klímatisztítás specialista

Háztartási légkondicionáló tisztítás árak

2,5-3,5 kW-os oldalfali beltéri egység tisztítása 2,3 méter magasságig

A klíma beltéri egységének vegyszeres, vízsugaras tisztítása, a burkolat eltávolításával.

30.000 Ft

Az oldalfali split, a leggyakoribb klíma típus

Visszatérő ügyfeleknek

November és április között kedvezményes áron dolgozom visszatérő ügyfeleimnek. Kérjen ajánlatot e-mailben.

kedvezményes áron

Kedvezményes ár visszatérő ügyfeleknek

Design beltéri egységek tisztítása

Mozgó fedlapos és a megszokottól eltérő szerkezetű vagy tükrös fedlapú készülékek, mint az LG Art Cool Mirror, LG Athena, Fisher Art, Midea Breezeless, Midea Gaia, Fujitsu NocriaX, Daikin Ururu Sarara, Samsung Jungfrau, stb.
Kérem, hogy a típus megjelölésével kérjen ajánlatot!

egyedi ajánlat szerint

Az oldalfali split, a leggyakoribb klíma típus

Kültéri egység tisztítása

A kültéri egység elhelyezésétől függően: földszinti/emeleti homlokzat, erkély falán/erkély padlón, földön/tetőn

4.000 Ft-tól

Egy álltalános klíma kültéri egysége

Univerzális klíma távirányító

Az elveszett, vagy sérült távirányító pótlására, a készülékhez programozva.

6.000 Ft

Egyszerűen kezelhető klíma távirányító

Rovarvédő rács

Nagy felületű, rozsdamentes fém rács, mely megakadályozza, hogy a kondenzcső végébe rovarok költözzenek és dugulást okozzanak.

2.000 Ft

Kisméretű védőrács a kondenzcső kivezetésére.

Az ár tartalmazza a magánszemélyek részére kiállítható számla adóját és a kiszállási díjat Budapesten, a Hungária és a Róbert Károly körút vonalán kívül, valamint az M0 körgyűrű melletti településeken Dunakeszitől Pécelig.

Ajánlat kéréshez kérem, hogy adja meg a pontos címét, a klíma márkáját, típusát és hozzávetőleges korát, a beltéri egység aljának magasságát, van-e valamilyen bútor a beltéri egység alatt, a kültéri egység helyét pl.: homlokzaton, erkély falán, erkély padlóján, pincében, padláson, vagy a tetőn van?

Klímatisztítás, üzletekben és irodákban

Közületi klímatisztítás

Cégek számára más adótartalommal lehet számlázni mint magánszemélyek részére. Ajánlat készítéshez tudnom kell, hogy mivel foglalkoznak, tehát várhatóan mit találok majd a klímában és mikor dolgozhatok, hogy ne zavarjam a munkájukat?

Elkoszolódott ventilátor tisztítás előtt és után.
A vegyszeres fújkálás nem megoldás, a koszos klímát tisztítani kell.

Az olcsóbb szolgáltatás hosszú távon többe kerül

A 15000 Ft alatti, olcsó klímatisztítás valójában csak egy részleges fertőtlenítés, mely a hőcserélő könnyen hozzáférhető részeit érinti. A pár ezer forintért megvásárolható, ugyan olyan sprayvel ezt Ön is meg tudja tenni, de tapasztalataim szerint felesleges pénzkiadás és inkább árt mint használ.

A 15-25000 forintos klímatisztítások, a klímamosáshoz hasonló, de egyszerűbb és felületesebb tisztítást tartalmaznak. Ha a félig tele pohár optimizmusa érvényes volna a tisztaságra is, akkor ez egy megfontolandó lehetőség lenne.

Ha minden évben kifizet egy olcsóbb klímatisztítást, akkor az hosszú távon pont ugyan annyiba kerül, mint a kétévente megrendelt jó minőségű szolgáltatás, de míg az olcsó tisztogatással évek alatt használhatatlanul elkoszolódik a légkondi, addig a ritkább, de alapos klímamosással, legalább kétévente olyan állapotú lesz a klímája, mint amilyen új korában volt.

Garanciális klíma karbantartás

A törvényben meghatározott 1-3 év jótálláson felül, márkától függően, 5-10 év extra jótállást vállal a klíma forgalmazója. A meghosszabbított jótállás egyik feltétele az évenkénti, vagy az évente kétszeri karbantartás, melyet a tisztítást végző klímaszerelőtől kapott számlával és/vagy aláírt lepecsételt jótállási jeggyel kell igazolnia.

A klíma forgalmazójának teljesen mindegy, hogy melyik cég végzi az éves karbantartást, a lényeg, hogy a tisztítást végző cég rendelkezzen a szükséges engedélyekkel és számlával igazolja az elvégzett munkát.

Fontos, hogy a klímatisztításról kapott számlákat őrizze meg, hogy szükség esetén élhessen az extra jótállás adta javítási, vagy csere alkatrész lehetőségével.